Wedstrijden

17jun.2019

BEDRIJVEN- EN SCHOLIERENESTAFETTE 2019

Locatie Atletiekbaan AV Texel
Adres Sportpark Den Burg-zuid, Haffelderweg 48
Bedrijven- en scholierenestafette 2019

Beste sportvrienden en hardlopers

 

Evenals voorgaande jaren organiseert Atletiekvereniging Texel ook dit jaar weer een bedrijven- en scholieren- vereniging en familie estafette. De estafette is elk jaar een succes, mede dankzij jullie deelname. Gezellig, bijna altijd mooi weer, sportieve deelnemers en daardoor ook enthousiast publiek. Deelname met een straatteam is ook mogelijk. We denken aan een sportieve en gezellige sportgebeurtenis, waarbij het meedoen belangrijker is dan winnen. We hopen veel deelnemers te mogen begroeten op onze accommodatie, Sportpark Zuid, Haffelderweg te Den Burg.

 

De estafette wordt op maandagavond 17 juni 2019 op de atletiekbaan gehouden.

Het begint om ca. 18.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Er zijn verschillende categorieën:

  • Bedrijventeams: waarbij alle deelnemende personen werkzaam moeten zijn bij het deelnemende bedrijf, iedere deelnemer loopt 800 meter. Onderverdeeld in drie categorieën: Vrouwen, Gemengd en Mannen.
  • Verenigingsteams: waarbij de deelnemers allen lid van een (sport) vereniging zijn.
  • Schoolteams: moeten bestaan uit leerlingen, eventueel aangevuld met 1 of 2 docenten. Onderverdeeld in 2 categorieën: Basis- en Voortgezet onderwijs.

LET OP: Basisschoolteams doen vanaf dit jaar 400 m estafette.

  • Familieteams: mogen bestaan uit 3 of 4 familieleden, hierbij bestaat de mogelijkheid dat 1 deelnemer tweemaal loopt, wel moet er minimaal 3 keer gewisseld worden.
  • Duo’s Senioren: twee personen, die elk 800 meter lopen.

 

Ieder team (behalve de duo’s) bestaat uit 4 personen die allen 800 meter afleggen in estafettevorm.

 

Inschrijfgeld                                                           Duo’s

Bedrijfsteam    € 35 € 20
Verenigingsteam € 32 € 20
Familieteam       € 20 € 15
Schoolteam € 15 € 10

 

Aanmelden voor de bedrijvenestafette

Opgeven kan via e-mail bedrijvenestafetteavtexel@gmail.com, of telefonisch bij Coen Schoonheden, 06-13014566, met vermelding van de naam van het team, namen deelnemers en categorie. Betaling s.v.p. op bankrekeningnummer: NL16 RABO0362.514.860  t.n.v. Atletiekvereniging Texel o.v.v. ''Estafette'' en de vermelding van de ''naam van het team''.

Voor vragen, opmerkingen en aanvullende informatie kan je terecht bij Coen Schoonheden.

 

Deelnemers mogen in principe niet met meerdere teams meelopen. De organisatie kan daar in bijzondere gevallen van afwijken. Natuurlijk kunnen er per bedrijf, school of familie meerdere teams worden aangemeld. Het gezamenlijk deelnemen aan een atletiek evenement en het sportieve plezier (teamgeest, sportpromotie, lekker actief bezig zijn) zijn belangrijker dan het winnen. Maar vanzelfsprekend is er voor iedere categorie wel een prijs (natura) beschikbaar.

 

De opbrengst van het evenement komt volledig ten goede aan de atletiekvereniging.

 

Help mee er een geslaagd evenement van te maken. Deelname geeft een sportieve impuls aan je familie, bedrijf of school. Doe dus mee en zorg voor een team.

 

Hopelijk wordt het weer een prachtig sportevenement.

Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven