Nieuws

De Krimstrandloop 9-8-2017

09 augustus 2017
www.avtexel.nl

Ploegen in mul zand bij strandloop

 


De vijfde De Krimstrandloop was geen gemakkelijke! Het was bijna hoog water, dus weinig stukjes hard zand te bekennen om over te lopen. De wind kwam uit het zuidwesten, zodat het laatste stuk tegen de wind in was. Gelukkig was hij niet zo krachtig. Zo is het iedere week anders en zijn de tijden niet echt te vergelijken.
Jan Kerkmann uit Bielefeld snelde naar een hele nette 30.21 op de 8 km. Zijn broer Jan kon de 4 km op zijn naam schrijven in 15.09. Snelste vrouw op deze afstand werd Hieke van Rijnsoever uit Nieuwer ter Aa in 19.14. Op de langste afstand was Jaane de Kort uit Kasterlee in 42.02 snelste vrouw.
Heel verrassend was dat op de 1200 meter voor kinderen t/m 12 jaar (en een grootvader) de eerst binnenkomende een meisje was. Bovendien kwam Emma Pfilzner uit Stuttgart in 5.34 ook nog een eind voor de rest uit. Het zilver was voor Lindsy Noordam uit Hoogeveen in 6.01 en het brons mocht Imme van der Kerkhof uit Den Burg ophalen (6.13). Bij de jongens was Mathijs Huijer uit Zevenhuizen eerste in 5.45, hij werd gevolgd door Mike van Voorthuizen uit Hooglanderveen in 6.07. De derde plek was voor Karl Pfilzner uit Stuttgart in 6.11.  De volgende loop die de atletiekvereniging organiseert is de Bos en Duin Zomercross op zondagochtend. Inschrijven vanaf 10.00 uur op het terras van BOSQ aan de Bakkenweg 16 te Den Hoorn. De loop start om 10.30 uur.

 
www.avtexel.nl
Regenachtige zesde Turfveldcross Meer >
 
www.avtexel.nl
Jaap Witte wint Winterbosloop           Meer >
 
www.avtexel.nl
Harde wind tijdens vijfde Turfveldcross Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross 1-12-19

01 december 2019
Snelle tijden bij vierde Turfveld Wintercross Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven