Nieuws

Kerststukjes verkoop

16 december 2017
www.avtexel.nl
Ook dit jaar zijn weer 150 kerststukjes gemaakt

Voor AV Texel vrijwilliger Rita Dogger begint kerstmis al in november. Dan koopt zij kerstspullen in voor de kerststukjes. De opbrengst van deze 150 kunstwerken komt jaarlijks terecht in de clubkas van AV Texel. Verkooplocaties: elke zaterdag na Ouwe Sunder voor Combi Texel en op de Steenenplaats in Den Burg en op de jaarlijkse kerstmarkt in Oosterend. De gemiddelde opbrengst van de verkoop levert honderden euro’s op voor de clubkas.

Kerstukjes maken en snert eten
Rita: “De voorbereiding begint al vroeg, eigenlijk zodra de kerstspullen bij Action in de winkel liggen. Dan sla ik meteen mijn slag voor wat betreft de oase, balletjes en slingers. Daarna volgt de oproep in het AV Texel clubblad: Spullen en hulp gevraagd! Met een groep vrouwen hebben we donderdagmiddag 14 december ongeveer 90 stukken gemaakt. Een van de dames had snert mee! Vrijdag maakten we nog 60 stukjes. De verkoopt begint al meteen, onder andere tijdens het maken in de kantine. Dit jaar hielpen de jeugdleden Imme en Megan ons met verkopen van de kerststukjes op vrijdagmiddag. AV Texel werkt ook in opdracht voor particulieren en bedrijven. Dan maken en bezorgen de vrijwilligers kerststukjes op afroep."

Waar verkopen we de kerststukjes?
Elke vrijdagmiddagmiddag na Ouwe Sunder worden de kerststukjes vanaf 15:00 uur langs de deuren verkocht op een vaste route met een aantal jeugdleden, de bolderkar mee, Rita neemt altijd wat lekkers mee voor onderweg. De zaterdag erna staan we in Den Burg bij de Combi en op de Steenenplaats, vervolgens zaterdagmiddag op de jaarlijkse kerstmarkt in Oosterend. Dus volgend jaar weer...

 
www.avtexel.nl
Regenachtige zesde Turfveldcross Meer >
 
www.avtexel.nl
Jaap Witte wint Winterbosloop           Meer >
 
www.avtexel.nl
Harde wind tijdens vijfde Turfveldcross Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross 1-12-19

01 december 2019
Snelle tijden bij vierde Turfveld Wintercross Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven