Nieuws

Verslag testloop

03 april 2018
www.avtexel.nl
Natte testloop op atletiekbaan

Tijdens de testloop op de atletiekbaan dinsdagavond werden de lopers onaangenaam verrast door een flinke plensbui. Vooral de lopers op de 1500m kregen de volle laag. Ondanks de regen was het de 10-jarige Mervin de Witte die met een knappe tijd van 6.08 de 2 Belgische deelnemers ruimschoots voor bleef.

Op de 5000m hadden de lopers wat minder regen maar wel een kletsnatte atletiekbaan. Voor de Duitse Nick Hogervorst was dat geen probleem. Deze triatleet snelde ruim binnen de 20 min naar de eindstreep (19.40). Daarachter werd het een strijd tussen Marnix de Witte en Rainer Beckers, waarbij Marnix met 21.54 de duitse hardloper (22.04)mooi wist te kloppen.

Johan Eldering en Coen Schoonheden hadden een dag eerder in Oosterend aan de Roparunloop meegdaan. Johan is de trouwste deelnemer aan de baanlopen van AV Texel, hij is er altijd weer bij met mooie prestaties, al was het deze keer best zwaar na die 12 km rond Oosterend. Ook Coen is vrijwel elke loop al van de partij geweest, hij moest deze keer helaas wegens een lichte blessure op 3km uitstappen.

De volgende baanloop die AV Texel organiseert zal plaatsvinden op dinsdagavond 1 mei 2018. Dan kan er gelopen worden over de afstanden 1000m en 3000m.

Klik hier voor de volledige uitslag.


 
www.avtexel.nl
Regenachtige zesde Turfveldcross Meer >
 
www.avtexel.nl
Jaap Witte wint Winterbosloop           Meer >
 
www.avtexel.nl
Harde wind tijdens vijfde Turfveldcross Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross 1-12-19

01 december 2019
Snelle tijden bij vierde Turfveld Wintercross Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven