Nieuws

Baantestloop uitslagen

05 juni 2018
www.avtexel.nl
De omstandigheden waren ideaal

De omstandigheden waren ideaal voor een loop op de atletiekbaan. Lekker zonnetje, beetje wind en 16-17 graden. Helaas was dit voor de vele hardlopers die Texel rijk is niet het sein om aan de maandelijkse testloop mee te komen doen.

Slechts 4 atleten stonden aan de start, wat overigens wel mooie prestaties opleverde.

Margot van der Ven ging snel van start en stond de kop niet meer af om na 8.39 te finishen over de 2000 m. Kort daarachter kwam Thomas Richter in 8.51 over de streep. Debutant Sophie Eelman liep een mooie race en wist in de eindsprint Piet Bakelaar nipt voor te blijven, met tijden van 9.20 en 9.21 over de 5 rondjes. Piet Bakelaar kwam eigenlijk om de 5000 m te lopen, maar omdat er geen enkele andere deelnemer op deze afstand was, besloot hij om dan op de 2000 m mee te doen.

Organisator en vaak ook deelnemer van de baanlopen, Margot werd voor de start door voorzitter Martin Baptist in het zonnetje gezet met een smakelijk boeketje vanwege haar verjaardag. Door atleten en juryleden werd uitbundig een hiep, hiep hoera gezongen.

De volgende baanloop die AV Texel organiseert zal plaatsvinden op dinsdagavond 3 juli 2018. Dan kan er gelopen worden over de afstanden 800 m en 3000 m. We hopen dat de Texelse hardlopers dan massaal mee komen doen, want met een leuke groep atleten is het echt een hele gezellige avondloop.

Voor uitslagen zie https://www.avtexel.nl/baantestloop-5-juni-2018

 
www.avtexel.nl
De tot nu toe 6 gelopen crossen Meer >
 
www.avtexel.nl
Kerkmann sterk bij bosloop Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross

16 december 2018
Crossloop in kerstsfeer. Door de sneeuwval in de nacht van zaterdag op zondag, was het bos veranderd in een kerstplaatje. Meer >
 
www.avtexel.nl

Hinze wint vierde crossloop

02 december 2018
Met druilerig weer maar boven de 10 graden was het zondag redelijk weer om te lopen, bij de vierde Turfveld Wintercross. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven