Nieuws

De Krimstrandloop 1-8-2018

01 augustus 2018
www.avtexel.nl

Strandloop met veel buitenlanders

 


De zon liet haar licht schijnen, de wind kwam aangenaam uit het westen en door de zee gekoeld was het ideaal om hardlopend over het strand te gaan. Slalommend, kuilen en zandkastelen ontwijkend en hier en daar een hengelaar, die trouwens niet veel vingen, moesten de atleten zich een wegbanen over het opgespoten zand van De Krim.

Jürgen Zehnder uit Riedstadt (D) snelde lichtvoetend naar 31:20 en won zodoende met overmacht de 8 km. David Moir uit Newcastle (GB) had iets meer moeite met het zand en finishte als tweede in 33:15 en zonder te verdwalen werd Col Grootjans uit Voorschoten derde in 36:54. Met genoeg zand in de schoenen was Mariëlle Vlaming in 44:58 de snelste vrouw.


Bij de 4 km koos Chris Nieuwenhuis uit Zwolle het juiste spoor en vermeed, zodoende dat hij door een mui zo worden ingesloten en won in 16:43 en bij de vrouwen liep Silvia Dohnmeier uit Sande (D) het best over het zanderige parkoers. Ze eindigde in 21:05.


De jeugd liep 1200 meter over het door zandsuppletie opgehoogde zand en bij de jongens zegevierde Jake Moir uit Newcastle (GB) in 5:22. Bij de meisjes werd Emma Pfitzner uit Frankfurt in 4:54 eerste en was daarmee ook overall winnaar. Klik hier voor de volledige uitslag. De volgende loop de atletiekvereniging is de vierde Turfveld Zomercross aanstaande zondag. Inschrijven vanaf 9.45 uur bij Boskiosk het Turfveld, Nattevlakweg 2. De start is om 10.30 uur.


 
www.avtexel.nl

Hinze wint vierde crossloop

02 december 2018
Met druilerig weer maar boven de 10 graden was het zondag redelijk weer om te lopen, bij de vierde Turfveld Wintercross. Meer >
 
www.avtexel.nl
De weersomstandigheden konden niet beter tijdens de derde crossloop van AV Texel bij het Turfveld. Meer >
 
www.avtexel.nl
  Een nieuw parcours en mooi zacht weer, zorgden voor een grote groep atleten op zondag nabij het Turfveld. Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross

21 oktober 2018
Ideale omstandigheden eerste cross Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven