Nieuws

Turfveld Zomercross

19 augustus 2018
www.avtexel.nl

Stefan Hinze snelste bij Turfveld crossloop


De omstandigheden waren prima tijdens de zesde zomercross vanaf het Turfveld. Er waren 75 atleten op af gekomen. Stefan Hinze uit Katzenbach (D) liep met 34.16 min. naar en keurige eerste plek op de 8 km. Hij finishte maar net voor Edwin Veenstra uit Enschede die in 34.25 over de meet kwam.

Eerste vrouw op deze afstand was Annemiek Opten uit Annen in 41.39. Bij de 4 km was het een vrouw, die als eerste binnenkwam. Sabine Spreen uit Rolde finishte in 16.55 min. Snelste man was Chris Nieuwenhuis uit Zwolle (17.38). Hij had zeker een betere tijd gehad, wanneer hij niet had hoeven wachten op een groep mountainbikers, die zijn pad kruisten. De 2 km-loop was een prooi voor Sam van der Werf uit Sneek in 7.42 min. en snelste meisje was Sascha Verkuijl uit Venhuizen in 11.00 min.

18 jonge atleten stonden klaar voor hun 1 km-loop. Thias van Rompaey uit Wespelaar (B) was verreweg de snelste in 3.52. Het zilver was voor Mika Keizer uit Ruinerwold in 4.06 en het brons kon opgehaald worden door Ben Leiter uit Münster (D) in 4.13. Het snelste meisje was Megan Havik uit Den Burg in 4.15, tweede werd hier Liene van Rompaey in 4.23 en de bronzen plak was voor Nynke Slager uit Marrum in 4.53.

Voor de volledige uitslag klik hier . De volgende loop is De Krimstrandloop op woensdag 22 augustus. Inschrijven bij Strandpaviljoen Paal 28 en de start is om 19:30 uur

 
www.avtexel.nl
Danny Hajos overtuigend winnaar 2e Zomercross Meer >
 
www.avtexel.nl
Hoog water, mul zand en klein beetje wind vanuit zee, bepaalden  de omstandigheden bij de tweede De Krimstrandloop Meer >
 
www.avtexel.nl
Ideale loopomstandigheden bij Turfveld Meer >
 
www.avtexel.nl
Michael Kamps wint eerste strandloop Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven