Nieuws

Goed bezochte Coopertest

26 november 2018
www.avtexel.nl
Fris met weinig wind, kortom goede omstandigheden voor de Coopertest

Maandag hebben 29 deelnemers hun conditie en snelheid kunnen testen op de atletiekbaan. De test houdt rekening met de leeftijd en of je een man of vrouw bent. De afgelegde afstand zegt ook iets over je zuurstofopname, de VO2Max. Hoe hoger de waarde, hoe meer zuurstof je lichaam kan transporteren naar je spieren en hoe lager je energieverbruik dus zal zijn waardoor je beter presteert. Deze waarde heeft als eenheid ml/kg/min.

De meeste meters werden afgelegd door Robert Bakker 3303 meter. De vrouw met het hoogst aantal meters was Miranda Wessels met 2740 meter. Klik hier voor de gehele uitslag. Achter de prestatie staat ook je V02Max getal. Onder de uitslag staat de tabel met leeftijden en afstanden van zeer goed tot redelijk met de bijbehorende V02Max getallen.

De volgende Coopertest staat gepland op maandag 25 februari 2019. Dan zal er na afloop in de kantine de uitslag besproken worden.


 

 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross

10 februari 2019
Laatste cross in de regen Meer >
 
www.avtexel.nl
De uirtslag van de 8 gelopen crossen en de uitslag van de startbewijzen voor de Texel Halve Marathon. Meer >
 
www.avtexel.nl
Kerkmann sterk bij bosloop Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross

16 december 2018
Crossloop in kerstsfeer. Door de sneeuwval in de nacht van zaterdag op zondag, was het bos veranderd in een kerstplaatje. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven