Nieuws

Turfveld Wintercross 9-2-20

09 februari 2020
www.avtexel.nl
Stormachtige Turfveldcross

 

De laatste cross van dit seizoen, was er een die kwam aanwaaien. Gelukkig was  de storm nog niet op zijn heftigst en was het goed te doen in de Dennen. Jaap Witte snelde naar de winst op de 8 km. in 30:40 en zei na afloop dat het goed te doen was. Witte moest nog goed zijn best doen, want hij werd op de hielen gezeten door Martijn van Haren, die 17 tellen later over de streep kwam, wat ook een persoonlijk record betekende.  Stefan Hinze uit Katzenbach (D), die vaak op Texel loopt, finishte als derde in 33:39.
 

Silve Schoorl liep als enige vrouw de langste afstand en eindigde in 42:26. De winst bij 5.4 km ging naar Sjoerd Groeskamp, die 23:34 liet noteren. Valerie Witte was de snelste bij de vrouwen en finishte in 28:32. Noemenswaardig was het persoonlijk record van Nico Kikkert, die zijn tijd aanscherpte naar 25:26


Een ronde is precies 2680 meter en die werd het snelst afgelegd door Berber van der Duim in 13:16. Jan de Groot deed er 14:38 over.


Bij de jeugd wonnen als vanouds Hugo Rentenaar in 4:22 en Roxean de Kroon in 4:27. Deze laatste tijd betekende meteen een parcoursrecord. De prijsuitreiking van de jeugdcompetitie zal op maandag 24 februari plaatsvinden. Het tijdstip zal nog bekend worden gemaakt. Klik hier voor de volledige uitslag en klik hier voor een foto-impressie.


 
www.avtexel.nl

ALLES afgelast

31 maart 2020
Alle verenigingsevenementen stilgelegd tot 1 juni Meer >
 
www.avtexel.nl
De Waal uitgesteld ivm corona-virus zijn alle evenementen met meer dan 100 personen afgelast  Meer >
 
www.avtexel.nl
Recordregen bij Turfveldcross Meer >
 
www.avtexel.nl
Regenachtige zesde Turfveldcross Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven