Nieuws

Cursus Start to Run afgelast

28 februari 2020
www.avtexel.nl
Start to Run afgelast
 

Zondag 15 maart 9:30 uur start GEEN hardloopcursus Start to Run.

Op zondag bij het Turfveld in de Dennen. Leer hardlopen in 7 weken

 
Zie voor verder info en aanmelden yakultstarttorun.nl  
Voor een fimpje van deelnemers Kijk hier

De trainers Wolbert Broere en Cees Timmer hebben er weer zin in om je te begeleiden naar een harlopend bestaan. Sporten en bewegen is goed voor een mens. Dus sta op en doe mee!

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een de proeftraining! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen! Op zondag 8 maart bij het Turfveld om 10:30 uur!

De cursus is voor jong en oud. (vanaf 14 jaar) Je hoeft niet fit te zijn of over een goede conditie te beschikken want daar gaan we tijdens de cursus in 7 weken aan werken. Na de cursus is er de mogelijkheid om voor een vervolgcursus te gaan. Maar dat is nog even toekomstmuziek!

Stop met deze 4 smoezen en start met Yakult Start to Run

Ik heb geen tijd en ik heb vanochtend de taart voor de verjaardag van Jos al afgeslagen, dan hoeft hardlopen eigenlijk ook niet meer. Toch? Ik kan prima een keer overslaan, vind ik. Ik heb al genoeg aan mijn hoofd, dus sporten kan ik er nu echt even niet bij hebben. En oh ja, ik heb een hekel aan zweten. En wind. En regen. En hitte. En kou. En hardlopen. Herkenbaar? Ben jij de koning of koningin van de smoezen? Daar gaan we verandering in brengen. In maart ga jij van bankzitter naar fitter met Yakult Start to Run. Wij vertellen je waarom met Yakult Start to Run de onderstaande 4 populaire smoezen niet meer kunnen.

 

1. Ik kan het niet

Geen probleem, wij leren het je. Bij Yakult Start to Run loop je samen in een groepje met een enthousiaste en professionele trainer. Je krijgt goede begeleiding en leert zo op een verantwoorde manier hardlopen. De trainer helpt je op weg met je schema, zodat je ook buiten de groepsles, zelf, verantwoord een training kunt gaan doen. Maar het stopt niet bij het hardlopen. Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur, maar daarin ben je natuurlijk niet non-stop aan het hardlopen. Je wordt begeleid in het hele pakket. De trainer geeft bijvoorbeeld ook oefeningen voor je loophouding en techniek en geeft tips en informatie over hardloopschoenen, kleding en voeding. Alles om van jou een echte hardloper te maken. En echt, dat kan jij.

2. Ik ben niet gemaakt om hard te lopen

Dat geloven wij niet. Je kan meer dan je denkt. Het Yakult Start to Run programma is laagdrempelig en geschikt voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en sportievelingen. In de groepen komen die verschillende niveaus samen. De trainer zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

3. Ik vind er niets aan

Gedeelde smart is halve smart. In je eentje beginnen met hardlopen is soms best lastig, want je dag was zo druk en die bank zit zo lekker. Heel normaal. Iedereen herkent dat wel. En daarom is het trainen in een groep zo fijn. Die discipline om het vol te houden, die eerste stap zetten; het wordt allemaal makkelijker met een groep. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen en is het proces op deze manier een stuk gezelliger!

4. Ik ga echt nog wel een keer hardlopen, maar ik heb er nu gewoon geen tijd voor

Ja, ja. Dat zal best. En dat kan uiteraard. Maar als je nu start met Yakult Start to Run zijn er nog meer voordelen naast het feit dat je een echte hardloper wordt. Meedoen aan Yakult Start to Run kost € 49,50. Voor dat bedrag krijg je 7 weken hardlooptraining van een professionele trainer, ondersteuning via de Hardlopen.nl app, de complete voedingsgids voor sporters én drie nummers Runner's World. Je kunt ook meedoen aan de Start to the Finish loop (7de les), waarmee je kunt bewijzen dat je 3 km kunt hardlopen. Alleen maar voordelen dus. Zit je nou nog op die bank? 
 

 

 
www.avtexel.nl

ALLES afgelast

31 maart 2020
Alle verenigingsevenementen stilgelegd tot 1 juni Meer >
 
www.avtexel.nl
De Waal uitgesteld ivm corona-virus zijn alle evenementen met meer dan 100 personen afgelast  Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross 9-2-20

09 februari 2020
Stormachtige Turfveldcross Meer >
 
www.avtexel.nl
Recordregen bij Turfveldcross Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven