Nieuws

Cursus hardlopen 2018

18 juni 2018
www.avtexel.nl

Start donderdag 28 juni in de Dennen


Je loopt al een tijdje voor jezelf maar je wilt dit wat regelmatiger gaan doen, of je wilt een goede begeleiding en gericht trainen omdat je je hebt ingeschreven voor de 10 of 21 km van de Texel Halve Marathon. Bij al deze mogelijkheden kan AV Texel en Team Sport Texel je op weg helpen.In juni start er namelijk een loopcursus zonder de verplichting om lid te worden van AV Texel. Je wordt door een ervaren en deskundige trainer begeleid, bij wie je met al je vragen, wat lopen betreft, kunt aankloppen.

De loopcursus omvat 13 weken (dus tot aan de wedstrijd op zondag 30 september) en bestaat uit 1 training per week. Deze training is een interval of snelheidstraining.. De 13 trainingen vinden plaats op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Dennen (Turfveld).

 

De eerste training start op donderdag 28 juni met als doel dat de lopers/loopsters na 13 weken in staat zullen zijn om een uur tot een 1,5 uur onafgebroken hard te lopen.

De laatste training is op donderdag 20 september.

 

De kosten van deze cursus bedragen € 25,-.

 

Indien je belangstelling hebt om je grenzen te verleggen op sportief gebied en je bent 16 jaar of ouder, stuur dan een mail naar teamsport@texel.nl. U kunt voor meer info ook contact opnemen met Cees Timmer van AV Texel 0643146884 of email of Team Sport Texel (Connie Joling) 322815.


 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross

10 februari 2019
Laatste cross in de regen Meer >
 
www.avtexel.nl
De uirtslag van de 8 gelopen crossen en de uitslag van de startbewijzen voor de Texel Halve Marathon. Meer >
 
www.avtexel.nl
Kerkmann sterk bij bosloop Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross

16 december 2018
Crossloop in kerstsfeer. Door de sneeuwval in de nacht van zaterdag op zondag, was het bos veranderd in een kerstplaatje. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven