Nieuws

Baantestloop uitslagen

03 juli 2018
www.avtexel.nl
Joshua en Thomas snel op atletiekbaan
 

Lekker zonnetje en een aardige bries tijdens de testloop op de atletiekbaan aan de Haffelderweg. Deze keer een mooi aantal deelnemers dat op de 3000m aan de startstreep stond.

Het was Thomas Richter die gelijk de kop nam en rondje voor rondje iets verder uitliep op de andere lopers. Met een tijd van 13.42 bleef hij de nummer 2 op deze afstand, Piet Bakelaar ruim een halve minuut voor (14.14). Piet op zijn beurt was weer een halve minuut voor op de Phanos-loper Bob Renkema uit Amsterdam (14.46).

Snelste vrouw was deze keer Laurien Bakker , die met 15.08 een stukje voorsprong had op Annegreet van der Vis uit Oosterend (15.33).

Daarachter waren het Johan en Annouk Eldering die beiden in een mooi gelijkmatig tempo de 7,5 ronde volbrachten in respectievelijk 16.08 en 19.18.

Op de 800m helaas slechts 1 deelnemer, maar wel een hele snelle. Joshua van der Voort, het jonge talent van AV Texel snelde naar een persoonlijke toptijd van 2.40.

De volgende baanloop die AV Texel organiseert zal plaatsvinden op dinsdagavond 4 september 2018. Dan kan er gelopen worden over de afstanden 1000m en 5000m. Een mooie test om te kijken hoe het voor staat met de trainingen voor de Texel Halve Marathon die eind september op de loop-agenda staat. De eerste dinsdag van augustus is er geen baanloop ivm alle zomerlopen die dan op Texel plaatsvinden.

Voor de uitslagen klik hier.

 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross

10 februari 2019
Laatste cross in de regen Meer >
 
www.avtexel.nl
De uirtslag van de 8 gelopen crossen en de uitslag van de startbewijzen voor de Texel Halve Marathon. Meer >
 
www.avtexel.nl
Kerkmann sterk bij bosloop Meer >
 
www.avtexel.nl

Turfveld Wintercross

16 december 2018
Crossloop in kerstsfeer. Door de sneeuwval in de nacht van zaterdag op zondag, was het bos veranderd in een kerstplaatje. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accommodatie AV Texel
Haffelderweg 48
1791 AS Den Burg Texel
Terug naar boven